KONYA / KARATAY - GEVHER NESİBE HATUN İMAM HATİP ORTAOKULU

2024 Okul Tanıtım Broşürümüz Yayında

2024 Okul Tanıtım Broşürümüz Yayında!

Heyecanla beklenen 2024-2025 eğitim öğretim yılı için okul tanıtım broşürümüz hazırlandı ve sizlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Bu broşürde, okulumuzun sunduğu tüm imkanları ve eğitim programlarını detaylı bir şekilde inceleme fırsatı bulacaksınız.

Broşürde Neler Bulacaksınız?

• Proje Sınıflarımız: Yenilikçi ve yaratıcı bir eğitim ortamı sunan proje sınıflarımız hakkında bilgi edinebilirsiniz.
  • Atölyelerimiz: Farklı beceri ve ilgi alanlarına hitap eden, modern ve donanımlı atölyelerimizi keşfedebilirsiniz.
  • Okulumuzun Özellikleri: Eğitim felsefemiz, değerlerimiz ve sunduğumuz diğer imkanlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • Başarılarımız: Öğrencilerimizin ve okulumuzun akademik ve sosyal alanlardaki başarılarını inceleyebilirsiniz.
  • Proje Sınıfları Seviye Belirleme Sınavı: Proje sınıflarımıza kayıt olmak isteyen öğrenciler için düzenlenen sınav hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Broşürümüze Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Broşürümüzü web sitemizi ziyaret ederek indirebilirsiniz. Ayrıca, broşürümüzü okulumuzdan da edinebilirsiniz.

Okulumuzun Sunduğu Fırsatları Keşfedin!

2024-2025 eğitim öğretim yılı için kayıt olmak veya okulumuz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

İletişim Bilgilerimiz:

Hayallerinize Ulaşmanın İlk Adımı Okulumuzdan Geçiyor!

05-04-202405-04-2024

Yayın: 05.04.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 13:00 - Görüntülenme: 54