KONYA / KARATAY - GEVHER NESİBE HATUN İMAM HATİP ORTAOKULU

2024 Yılı Okul Tanıtım Videomuz Yayında

Gevher Nesibe Hatun İmam Hatip Ortaokulu olarak, öğrencilerimize İslami değerler ışığında, milli ve manevi şuur sahibi, vatansever, araştırmacı, sorgulayıcı, eleştirel düşünebilen, problem çözebilen, kendine güvenen, iletişim kurabilen, takım çalışmasına yatkın, yeniliklere açık ve ahlaklı bireyler yetiştirmek vizyonu sunmaya kararlıyız. Dini eğitim ve öğretime önem vererek öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim'i okuyup anlamalarını, dini bilgileri öğrenmelerini ve bu bilgileri günlük hayatlarında uygulamalarını sağlamayı hedefliyoruz.

Okulumuzda 5., 6., 7. ve 8. sınıflar için imam hatip ortaokulu müfredatı uygulanacaktır. Liselere hazırlık kursları da sunulacaktır. Yüksek nitelikli din kültürü ve ahlak bilgisi, Türk dili ve edebiyatı, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, İngilizce derslerini verecek deneyimli ve özverili bir öğretmen kadromuz bulunmaktadır.

Gevher Nesibe Hatun İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrencilerimiz sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda kişisel ve sosyal gelişime de odaklanacaklardır. Spor müsabakaları, kültürel etkinlikler, gezi ve rehberlik gezileri, konferanslar ve seminerler gibi çeşitli ekstra programlar aracılığıyla öğrencilerimiz ilgi alanlarını keşfedebilir, yeni beceriler edinebilir ve kendilerini geliştirebilirler.

5.sınıf öğrencileri için düzey belirleme sınavına yeni kayıtlar Google Form Başvuru Sayfası aracılığı ile yapılacaktır.

Gevher Nesibe Hatun İmam Hatip Ortaokulu'nu seçtiğiniz için teşekkür ederiz!

Okul Telefonu: (0332) 355 77 66

Okul Adresi: Fetih Mah. Halit Dikmen Sk. No:2 Karatay/KONYA

E-posta Adresi:gevhernesibehatuniho@gmail.com

Web Sitesi: https://gevhernesibehatuniho.meb.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Edin:

Facebook Sayfası: Gevher Nesibe Hatun İho takip için tıklayın!

Twitter Hesabı: GevherNesibeHatunİHO takip için tıklayın!

Instagram Hesabı:gevhernesibehatuniho takip için tıklayın!

Gevher Nesibe Hatun İmam Hatip Ortaokulu'nda geleceğinizi birlikte inşa edelim!

Yayın: 16.04.2024 - Güncelleme: 16.04.2024 12:06 - Görüntülenme: 151